1401/8/12 پنجشنبه
💢بیانیه و دعوت آقای دکتر لعلی سرابی، ریاست محترم دانشگاه پیام نور
💢بیانیه و دعوت آقای دکتر لعلی سرابی، ریاست محترم دانشگاه پیام نور به مناسبت یوم الله ۱۳ آبان ماه.

.

💢13 آبان نماد الهام بخش تداوم راه انقلاب اسلامی و توجه به آرمان های معمار کبیر جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقاومت و ایستادگی در برابر نظام سلطه و بر مبنای تفکر استکبار ستیزی می باشد.  یوم الله سیزدهم آبان ماه منبعث از تفکر استکبار ستیزی آموزه های دینی و نهضت عاشورای حسینی و روز اعلام مقاومت و ایستادگی ملت انقلابی ایران اسلامی در برابر نظام سلطه و ظلم و شرارت بی حد و حصر استکبار جهانی  و در راس آنها آمریکای جنایتکار ای است که حوادث روزهای اخیر و حمایت استکباری آنها از ایجاد اغتشاش و عملیات تروریستی در حرم شریف حضرت احمد بن موسی ( شاهچراغ)  که منجر به شهادت مظلومانه جمعی از هموطنان عزیزمان گردید،  بیش از پیش تقویت اصلی،  چهره بزک کرده و خوی استکباری آنها را برای رسیدن به اهداف استعماری خود آشکارتر نمود.
 خانواده بزرگ دانشگاه پیام نور ضمن گرامیداشت سالروز یوم الله ۱۳ آبان (روز مبارزه با استکبار ستیزی)  و نثار درود بیکران بر روح پر فتوح بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام راه حل (ره)  و ارواح طیبه همه شهدای انقلاب اسلامی بالاخص شهدای دانش آموز،  بدین وسیله آحاد ملت شریف و استکبارستیز و همیشه در صحنه انقلاب ویژه اساتید،  کارکنان و دانشجویان با بصیرت انقلابی دانشگاه ها و مراکز آموزش عالی را جهت شرکت باشکوه در راهپیمایی این روز حماسه ساز و نمایش اقتدار کشور و غیرت ملت عزیزمان دعوت می نماییم. اجرکم عندالله.
💢روابط عمومی دانشگاه پیام نور سراب